Anita és Berci története

Akik szokták nézni a blogomat, már találkozhattak velük, illetve a jegyes fotóikkal, most pedig az esküvőjük történetét osztanám meg veletek.
Sokan kérdezték már tőlem, hogy van-e kedvenc esküvői sorozatom, voltam-e már igazán különleges lakodalomban. Ilyenkor mindig bajban vagyok, mert mindegyik más, mindegyik másért különleges számomra, hiszen szinte ismeretlenként engednek be az otthonukba, az érzelmeikbe és feltétlen bizalommal vannak felém, ami nagyon sokat jelent nekem. Sok esküvőn érezem magam úgy, mint egy jó barát, és nehéz lenne közülük választani. Diplomatikusan azt szoktam mondani, hogy az a kedvenc, amelyikkel éppen dolgozom. 🙂 Azt hiszem  Anitáék nagy napja sokáig emlékezetes marad, pedig semmi “parádé” nem volt az esküvőn, csak kedves, szeretni való emberek és egy szuper fergeteges buli.

A napunk fél9-kor kezdődött a készülődéssel, és kb hajnali fél3 volt, mikor Berci odajött hozzám, hogy menjek már haza, a szó szoros értelmében ki akart dobni.  😀 😀 😀  De előtte azért még megtáncoltatott. 🙂

De ne szaladjunk ennyire előre, először is a készülődés pillanatiból mutatnék egy kis ízelítőt.

A második felvonásban képek a kreatív fotózásról, és egy kis étterem dekoráció. 🙂

Végül a szertartás és lagzi pillanatai egy fergetegesen bulizni tudó násznéppel. 🙂

Köszönöm, hogy ott lehettem, és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.